Endüstri Haber I Radyo I Dergi I Forum I SM News

RUSYA VE AFRİKA PAZARLARINA ODAKLANDILAR

Üretiminin yüzde 85’ini başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın farklı ülkelerine ihraç eden Körfez Döküm, Rusya ve Afrika pazarlarına odaklandı.

Müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını Dilovası’ndaki merkez tesisinden karşılayan Körfez Döküm, tüm dünyadaki müşterilerine aynı zamanda mühendislik ve süpervizörlük hizmetleri sunuyor.

Körfez Döküm’ün 5 kıtada, 70 ülkeye ihracat yaptığını söyleyen Körfez Döküm Genel Müdürü Çağdaş Alan, yüksek teknolojili sistemleri fabrikalarına entegre ederek 40 binden fazla türde ürün üretebildiklerini kaydetti.

Ürettiği ürünlerin kalite kontrol süreçlerine büyük önem veren Körfez Döküm için kalitenin son kontrolden çok daha fazlası olduğunu belirten Çağdaş Alan, Körfez Döküm için kalite süreçlerini hammadde girdisi ile başlatmakta, üretim boyunca ve sevk sonrasında da devam ettirmekte ve müşteri memnuniyeti ile sonlandırmakta olduklarını aktardı.
İhracat yaptıkları ülke ve müşteri sayısını arttırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Çağdaş Alan, yüksek teknolojili sistemleri fabrikalarına entegre ederek 40 binden fazla türde ürün üretebildiklerini söyledi.

İHRACAT RAKAMLARINI HER GEÇEN YIL ARTTIRDILAR

Seyahat sıkıntısı yaşanan süreçlerde dahi müşterilerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Alan, 2021’de özellikle Rusya, Afrika, Amerika ve Uzak Doğu pazarlarına ağırlık verdiklerini vurguladı. Pandemi sürecinde özellikle online müşteri görüşmelerine ağırlık verdiklerini belirten Alan, müşterileri ilişkilerini uzun süreli bir biçimde sürdürerek ihracat rakamlarını her geçen yıl artırdıkları söyledi.

Tesislerini endüstri 4.0 doğrultusunda geliştirmeye önem verdiklerini vurgulayan Alan, sundukları pek çok hizmeti çevrimiçi olarak desteklediklerini ve bu sayede seyahat kısıtlamasının olduğu durumlarda bile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

https://www.stendustri.com.tr/haberortak/rusya-ve-afrika-pazarlarina-odaklandilar-h111282.html